Držák ručníků SAT Cube Way chrom: stylový doplněk pro vaši koupelnu (SPI29)


SAT Cube Way chrom držák ručníků od firmy SIKO krásně doplní interiér vaší koupelny nejen svým praktickým využitím, ale také svým nevšedním designem. Díky kovovému povrchu v provedení chrom získáte navíc do vašeho prostředí moderní vzhled s elegantním vysokým leskem. Pokud hledáte něco originálního, máte ho v rukou!

Obvodový design a maximální praktičnost

SAT Cube Way chrom držák ručníků má nejen velmi moderní design, ale také šikovnou praktičnost. Jeho oblá tvarová konstrukce navíc zvládne skvěle přizpůsobit se mnoha koupelnovým interiérům. Držák je dlouhý 60 cm, což znamená, že na něj můžete pověsit hned několik ručníků současně.

Kromě toho jeho uspořádání na stěně zvyšuje i jeho funkčnost – držák ručníků je totiž díky této konstrukci velmi těsně přisazen k stěně a nevystupuje příliš do prostoru. To znamená, že ušetříte na místě, které jindy ručníky zabírají na zemi nebo na pultech.

Stáhnout držák ručníků zde

Kvalita od předního výrobce

Naštěstí SAT Cube Way chrom držák ručníků není pouze módní novinkou, ale také velmi pečlivě a kvalitně zpracovaným produktem. Firma SIKO je totiž jedním z předních výrobců doplňků do koupelen na trhu a kromě toho zvládá propojit skvěle kvalitu s moderním designem, jak dokazuje i tento držák ručníků.

Saturační technologie také pomáhá udržet pevnost a stabilitu výrobků, aby neumožňovalo dotykové otisky prstů a dlouhodobý provoz v dobrém stavu.

Doplňky pro koupelnu

Daleko nad úrovní SAT Cube Way chrom držáku ručníků SIKO má na trhu dostupné také další koupelnové doplňky – téměř vše, co si jen můžete přát. V nabídce má například i cukřenku, mýdlenku, zrcadlo či poličku na zdi. Stačí si tedy jen vybrat svůj vysněný doplněk a přesunout se do kouzelného světa koupelny.

Objevte krásu koupelny s SAT Cube Way chrom držákem ručníků. Najdete ho online nebo v nejlepších prodejnách s koupelnovým nábytkem.

držák ručníků v koupelně

Saturace technologie také pomáhá udržet pevnost a stabilitu výrobků tak aby neumožňovaly teplotní a močové hloubky.

koupelna s designovými doplňky

Zkrátka – držák ručníků SAT Cube Way chrom je šikovný, elegantní a praktický koupelnový doplněk, který se jistě bude perfektně hodit do jakéhokoliv moderního interiéru.

Stáhnout držák ručníků zde